WELKOM BIJ EEN LEEFBAAR DRONTEN

CONTACT

Een leefbaar Dronten dat is ...
Daarover heb ik een mening. U ook?

Een leefbaar Dronten dat is ..., dan denk ik en u als lezer van deze website mogelijk ook aan de leefbaarheid in onze gemeente Dronten met de mooie dorpskernen Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.

Wel vraag ik me af .... Is het gevoel van leefbaarheid voor elke inwoner uit één van deze dorpskernen hetzelfde als het gaat om de beleving van leefbaarheid in zijn of haar dorp? Of ervaart een ieder dit op zijn of haar manier?

Wat door uw buren of mede dorpsgenoten als leefbaar wordt ervaren voelt voor u misschien onleefbaar.

Leefbaar is ook zo veel omvattend. Wat is de betekenis van het woord leefbaar of onleefbaar? Van Dale het online woordenboek omschrijft leefbaar als geschikt om erin en ermee te leven.

Vraag een aantal personen uit de drie dorpskernen waaraan men denkt bij het woord leefbaarheid en u krijgt waarschijnlijk verschillende antwoorden.

Het is een mooi onderwerp om eens over na te denken.

In het menu bovenaan onder EEN LEEFBAAR DRONTEN leest u een paar punten die de leefbaarheid in onze gemeente Dronten kunnen veraangenamen.

Wat vindt u zelf belangrijk als het gaat om de leefbaarheid in uw dorp? U kunt uw opvatting(en) mailen. Contactgegevens staan vermeld in het menu contact (bovenaan deze pagina).


COPYRIGHT ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN AAN B.M. SCHRIEVERS
(
website beheerder en eigenaar domeinnaam www.leefbaar-dronten.nl)