WELKOM BIJ LEEFBAAR DRONTEN dat is ...

CONTACT

Leefbaar Dronten dat is ...
Daarover heb ik een mening. U ook?

Leefbaar Dronten dat is ... dan denk ik en u als lezer van deze website mogelijk ook aan de leefbaarheid in onze gemeente Dronten met de mooie dorpskernen Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.
U kunt ook denken aan een lokale coalitie partij met 4 zetels en een wethouder in de gemeenteraad van Dronten. Deze partij zegt te staan voor leefbaarheid. Of dit zo is dat mag u zelf beoordelen. Zelf ben ik van mening dat deze lokale politieke coalitie partij niet staat voor leefbaarheid maar op het pluse zit voor eigen belang.

Wel vraag ik me af .... Is het gevoel van leefbaarheid voor elke inwoner uit één van deze dorpskernen hetzelfde als het gaat om de beleving van leefbaarheid in zijn of haar dorp? Of ervaart een ieder dit op zijn of haar manier?

Wat door uw buren of mede dorpsgenoten als leefbaar wordt ervaren voelt voor u misschien onleefbaar.

Leefbaar is ook zo veel omvattend. Wat is de betekenis van het woord leefbaar of onleefbaar? Van Dale het online woordenboek omschrijft leefbaar als geschikt om erin en ermee te leven.

Vraag een aantal personen uit de drie dorpskernen waaraan men denkt bij het woord leefbaarheid en u krijgt waarschijnlijk verschillende antwoorden.

Het is een mooi onderwerp om eens over na te denken.

In het menu bovenaan onder LEEFBAAR DRONTEN DAT IS ... leest u een paar punten die de leefbaarheid in onze gemeente Dronten kunnen veraangenamen.

Wat vindt u zelf belangrijk als het gaat om de leefbaarheid in uw dorp? U kunt uw opvatting(en) mailen. Contactgegevens staan vermeld in het menu contact (bovenaan deze pagina).


COPYRIGHT (C) LEEFBAAR-DRONTEN.NL ALL RIGHTS RESERVED. | DESIGN BY B.M. SCHRIEVERS.
(
website beheerder en eigenaar domeinnaam www.leefbaar-dronten.nl)